De Bajes

Naar de Bajes in Amsterdam, nee we gaan niet naar de gevangenis, dit had je natuurlijk wel verwacht. De Bajes is een leuke hotspot op de Utrechtstestraat in Amsterdam.

de-Bajes-Amsterdam-Hotspot 

Steeds vaker ontdek ik fijne eetspots, nieuwe hotspots of gewoon leuke andere spots. Zo kwam ik via via terecht bij: ‘De Bajes’ in Amsterdam.

De Bajes heeft een super fijne locatie, namelijk aan het Rembrandtplein. Moet ik jullie ook wel eerlijk toegeven dat ik mijn Prime periode al afgesloten heb en hier dus nauwelijks kom. Vanaf de buitenkant gezien zou je niet zeggen dat je binnen zo goed en lekker kunt eten. Naar mijn mening valt de Bajes niet echt op maar man man man wat hebben de mannen mij daar weten te verassen.

De Bajes is groot, de grote bar kun je bijna niet omheen, een cocktailtje bestellen is dus de meest logische stap. De barmannen doen dit met alle liefde, vol passie en kennis maken de heren hun eigen gecreëerde cocktails. Je merkt dat hen aan vakkennis niets ontbreekt en dat vind ik zelf altijd al een groot pluspunt. Als je even niet zo fancy wilt doen, kun je prima een biertje bestellen.

Naast borrelen is het eten daar ook meer dan lekker. Zo at ikzelf hun huisgemaakte pâté en als hoofdgerecht zeebaarsfilet met octopus en miso-crème. Ik had lang niet meer zo’n lekker gebakken visje gegeten. Het dessert werd overgeslagen en ingeruild voor een Espresso Martini. Dit blijft gewoon mijn favo cocktail. Heel toevallig zijn er af en toe ook feestjes in de Bajes. Zo waren er deze avond allemaal jonge dj’s aan het draaien voor de organisatie: ‘Jonge Vogels’.

Ik kom zeker heel graag terug bij de Bajes. Niet alleen voor de lekkere cocktails en het fijne eten, maar ook zeker voor de charmes van de bartenders. Leuk weetje… bij de Bajes kun je nu tijdelijk een 3-gangen menu eten voor 29,50 p.p.

Als er plekken zijn waar ik naartoe moet, mail mij dan naar: Sabrina@horecameisje.nl

Ook nog steeds te volgen op Insta natuurlijk!

instagram-horecameisje

xx Horecameisje

Restaurant/bar de Bajes
Utrechtsestraat 11
1017 VH Amsterdam
(Rembrandtplein)
+31 20 2386600

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *