Back to Black #2


Ja hoor en er is weer een nieuwe plek bijgekomen in Amsterdam waar ik weer lekker koffie kan gaan drinken.. Ik doe immers niets anders toch! Dat ik graag naar Back to Black op de Weteringstraat ga weten mijn trouwe volgers misschien al wel. Dat er nu een tweede locatie geopend is door eigenaressen Noortje en Inge weet misschien nog niet iedereen.

De meiden van Back to Black openden 3,5 jaar geleden hun eerste koffiebar in Amsterdam. De dames wilden meer en besloten ook zelf koffie te gaan branden in hun branderij, nu gevestigd in Westpoort. Hun koffiehart was nog groter, dus is er een aantal weken geleden een super leuke nieuwe zaak bij gekomen:’Back to Black #2′ op de Van Hallstraat in Amsterdam West. Bij BTB kwam ik sowieso al graag omdat zij gewoon super lekkere koffie en taartjes hebben. Naast eigen gebrande espresso koffiebonen branden zij ook bonen voor verschillende filterkoffie en worden alle taarten en andere lekkernijen huisgemaakt zoals mijn lievelings: dadel-kokos powerballen.

Dat er veel koffiezaakjes in Amsterdam zijn en er ook steeds meer bij komt maakt het natuurlijk niet makkelijker. Dat je jezelf moet onderscheiden daarin is dus wel duidelijk. Dat BTB dit heel goed doet is voor mij ook wel duidelijk. Wat de tweede locatie zo leuk maakt ten opzichte van de eerste is dat het veel groter is.. De eerste locatie zit midden in het centrum vlakbij het Leidseplein, super goede locatie natuurlijk en het is daarom ook altijd gezellig knus druk. De tweede locatie in West is gewoon veel groter en ruimtelijker. Als je lekker wilt werken kun je hier ongestoord een lekker plekje scoren. Als je een romantische date hebt kun je hier ook terecht en is de houten schommelstoel misschien wel vrij;). Er zijn verschillende bankjes en zithoekjes gecreëerd. Er is een grote koffiebar in het midden waar je ook lekker aan kunt zitten. Als je gewoon lekker wilt kletsen met de meisjes van Back to Black mag dat denk ik ook wel.

Ik ben heel blij dat er een tweede locatie bij is gekomen. Dat ik nog steeds naar Back to Black op de Weteringstraat ga is logisch, maar ik ben stiekem toch wel verliefd geworden op de Van Hall.

Zijn jullie hier nog niet geweest? Dan moet je dit zeker doen!
Owja en bestel ook lekker een plakje bananenbrood, deze is TOPP!!

Veel koffie plezier, liefs

xx Horecameisje

Back to Black #2
Van Hallstraat 268, Amsterdam
www.backtoblackcoffee.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *