Vegan Junk Food Bar 2.0

 

Wat een feest! Gisteren was ik op de opening van de tweede Vegan Junk Food Bar in de Pijp in Amsterdam.

Ik ben zelf geen vegan, ik heb wel oprecht veel respect voor de mensen die ervoor kiezen om geen dierlijke producten te eten. Zelf houd ik iets te veel van lekker eten en helaas gaat dit wel ten koste van de lieve dieren. Dat even ter zijde…  Vegan Junk Food Bar, wat een geweldig concept is dit zeg. Sowieso denk ik dat iedereen af en toe gewoon hunkert naar junkfood en hoe fijn is het dat je dit gewoon kan eten zonder je daarbij rot te voelen. Dan heb ik het natuurlijk niet over de calorieën.. Bij de eerste Vegan Junk Food Bar op het Staringplein in Amsterdam West was ik al een aantal keer geweest. De ‘Loaded Fries’, een vegan kapsalon met shoarma, kaas, knoflooksaus en super veel friet, was toch wel mijn favoriet. De ‘Notorious Sumo Burger’ is ook echt top hier. Ik had ook eigenlijk niet anders verwacht dan dat dit concept een groot succes zou worden in Amsterdam.

De tweede locatie is vorige week geopend en is volgens mij nu al een hotspot. Veel reclame hadden zij natuurlijk nu niet meer nodig. Wat zo leuk is aan de VJFB in de Pijp is dat je in tegenstelling tot die in West uitgebreider kan eten.
Het is meer een restaurant en de kaart is veel groter dus je kan je nog meer volvreten. Toen gisteren de eerste bitterballen rondgingen was ik even in de war, ik wilde ze bijna niet nemen want ik dacht heeel even dat er melk en boter in zat (wat ik niet eet), maar nee natuurlijk niet want ze zijn vegan. Na de bitterballen kregen we super lekkere spring rolls met kaas gemaakt van soja, nuggets, zoete aardappelfrietjes met de lekkerste truffelmayonaise van Amsterdam en er was nog veel meer…. Pizza’s van Mastino V, burgers, Oreo cupcakes en de rest moeten jullie zelf maar gaan proeven!

VJFB, jullie hebben er weer een nieuwe fan erbij!

VJFB Restaurant de Pijp, Marie Heinekenplein
VJFB Burgerbar West, Staringplein

 

 

instagram-horecameisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *