Airhockey walhalla PUCK

PUCK, vernoemd naar de puck die je gebruikt om te scoren bij het doel van je tegenstander tijdens een potje airhockey.

Geopend een paar maanden geleden, de eerste airhockeyhal van Europa en bijna in mijn achtertuin in Amsterdam Nieuw-West op de Jan Evertsenstraat.  Hoe leuk is dit? Iedereen die in Amsterdam woont kent de TonTon Club al. Ook hier kun je je prima vermaken. Er zijn genoeg spellen en arcade games. Bij PUCK is het concept heel duidelijk: airhockey en lekker eten.

Toen ik PUCK eindelijk binnenliep werd ik meteen vrolijk. Alles was roze, echt mijn lievelingskleur natuurlijk. Er stonden veel tafels die allemaal al vol gereserveerd waren voor die avond. PUCK is dus nu al een echte hit in Amsterdam. Aan de grote roze bar kun je drankjes bestellen en tokens kopen. Voor €5 koop je 6 tokens en kun je dus 6 spellen spelen. In de aparte airhockey ruimte staan verschillende tafels en dus spellen. Je hebt tafels waar je met 2 personen kunt spelen maar er zijn ook tafels voor 4 personen. Mocht dit niet genoeg zijn, dan is er een privéruimte die je kunt afhuren zodat je met je vrienden de hele avond kunt spelen. Mocht je airhockey helemaal niet leuk vinden, er staat ook een Guitar Hero game en nog een aantal andere spellen.

Na al dat spelen, winnen of verliezen krijg je natuurlijk enorme trek. Geen probleem. Hun restaurant is 7 dagen in de week geopend voor zowel lunch als diner. Ze hebben zelfs een 3-gangen menu voor €29!  Er zijn cocktails te bestellen, speciaalbieren en genoeg andere dingen om je een hele dag te vermaken.

Ik ben heel blij dat er steeds meer leuke plekjes in Amsterdam Nieuw-West komen. Deze ghetto wordt toch nog hip! Nieuw-West wordt de nieuwe Pijp toch! 😉

p.s. Ben je niet zo goed in airhockey? Ik namelijk ook niet.. Je kunt ook les krijgen van echte PRO’S.
PUCK, ik moet snel mijn techniek bijschaven en wil nog zeker de hele menukaart proeven.. tot snel!

xx Horecameisje

instagram-horecameisje

PUCK
Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam
www.puckamsterdam.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *